Feb 10, 2011, 4:24 PM

Мили Слънчо 

  Poetry » For kids
1661 0 17



Мили Слънчо,

усмихни се,

стига зад облаци се кри!

Баба Зима измори се

и вече трябва да поспи.

 

Хайде, Слънчо,

покажи се,

Пролетта с лъчите си хвани,

закичи с цветя косите ù

и при нас я доведи.

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??