Mar 26, 2022, 9:37 AM  

Мили татко 

  Poetry
585 2 5

    

          Мили татко

 

          На моя баща Стоян Мустакерски

 

Ти сега си далече от мене,

ти не знаеш дали съм добре,

мили татко, аз често те търся

горе в звездното синьо небе.

 

Ти не може да видиш отново

красотата на земните дни,

да помогнеш със своето слово

и опора за мен да си ти.

 

Ти не можеш във пролет красива

да се върнеш във този живот,

да усетиш дъха на цветята

под небесния, синия свод.

 

Но аз зная, че ти ме обичаш,

вярваш в мене, желаеш добро

и по някакъв начин изпращаш

всичко ценно, събрано в едно.

 

Аз от тебе се учех в живота

да откривам в света красота,

и те нося дълбоко в душата,

ти остави във мене следа.

 

                  Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??