Ще те оставя в съня.
Като остров, от който тръгнах,
будна на сутринта.
Ти ще ме чакаш, зъзнещ.
В сън ще се върна пак.
На мечтата ти ще доплувам.
Ти не чакай съдбовен знак -
яростно ме целувай.
Денем ще бдиш непознат.
Аз, от жалост, ще се преструвам,
през нощта, в идиличен свят,
спяща до друг, че те сънувам.
21.01.2018 8:40
© Мария Димитрова All rights reserved.