Apr 3, 2008, 11:02 AM

Минало 

  Poetry » Love
571 1 1

Живях с теб

и бях свободна,

живях с теб,

но бях самотна.

Напуснах те,

изпълнена с болка и тъга,

Напуснах те

и потънах в самота.

Забравих те

и се отдадох на страстта,

забравих те

и срещнах любовта.

Минало сега си ти за мене,

от друг обичана съм аз,

но защо ли споменът за тебе

в самота превръща всеки моя час.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??