Jun 24, 2009, 12:41 AM

Минало 

  Poetry
412 0 2

Тишината яростно забива хладното си острие...
разкъсва ме и ме убива в мрака...
Сълзи като кристален дъжд
капят върху бял хартиен лист...
... лист, приготвен за писмо...
... писмо, което няма да изпратя!
Писмо със думи топли,
които ще те изгорят!
Ще напиша колко те обичах,
кръвта във вените ми беше ти!
Небе сияайно с хиляди звезди,
но само две от тях обичах -
твоите две изпепеляващи очи!

© Лили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??