Mar 4, 2010, 12:17 PM

минало - бъдеще 

  Poetry
1025 0 6

Миналото просто си е минало,

бъдещето - истина за глухите.

И кръвта ми вече е изстинала…

Нали по това се разпознават труповете?!

 

Днес е вече в друго измерение,

не те измервам с броя на въздишките ми.

Не те очаквам с други намерения...

Аз просто те изписвам, без да дишам.

 

Аз просто оковавам те на кръста ти,

неопростен, самотен, непомазан.

А силата се моли в прътите ми...

прокълнат, но пак да си разказан.

 

Миналото просто си е минало,

бъдещето е едно понятие...

Аз повече не мога да изстина…

Нито ти, да ме изкупиш със разпятие…

 

 

 

 

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??