Jan 23, 2008, 9:41 AM

Миналото 

  Poetry » Phylosophy
710 1 3

Миналото вече е потънало.

Няма нужда от спасители!

Житото му е ужасно вкиснато,

та...

да си омесим мигове!...

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??