Aug 18, 2007, 12:13 AM

миналото в моето бъдеще 

  Poetry
623 0 1

Дъх студен опира в моите очи,
твой ли е или моите сълзи?
Чаках аз да дойдеш
и да си пак със мен,
но те няма...
А аз се чувствам унизен.

Колко болка аз ще изтърпя,
колко безмислени слова
ще промълвя,
за да си пак при мен,
но мрачен дотогава ще е моят ден.

Това беше преди,
сега хубаво си спи,
но знай
и твоят ден няма да е лек,
защото в мраз и пек
аз ще те следя!
В момента аз кървя,
но раната ще заздравее
и за смъртта ти нищо
няма да ме грее...

© Ивелин Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много добре разбирам този стил на писане. Поздрави за начина на изразяване, защото черното и кървавото най-трудно се изразяват по различен начин
    Можеш и по-жесток да бъдеш...
Random works
: ??:??