Jul 9, 2011, 1:03 PM

Миниатюра 

  Poetry » Phylosophy
674 0 10
Изваля се... По-кратко от вик.
По-тихо от дъх на мушица.
И неделният дъжд мъченик
скърпи в длани примряла душица

– само капка по лист от лоза,

прошумяла въздишка и пръсти –
изтъркули по жадна реса
тихи вопли и стон непокръстен.

© Валентина Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??