Dec 14, 2007, 10:50 AM

Миниатюри за зимния вятър 

  Poetry » Landscape
614 0 24
              Снежинка

Виж, над скованата земя
снежинка полетя сама!
Дружки си остави тя
и нежен танц във белота,
на мен дари на ранина!
Дълго със финес танцува
и палаво си полудува.
Вихър изведнъж я грабна,
в синева я скри, безкрайна!

           


© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??