14.12.2007 г., 10:50 ч.

Миниатюри за зимния вятър 

  Поезия » Пейзажна
612 0 24
              Снежинка

Виж, над скованата земя
снежинка полетя сама!
Дружки си остави тя
и нежен танц във белота,
на мен дари на ранина!
Дълго със финес танцува
и палаво си полудува.
Вихър изведнъж я грабна,
в синева я скри, безкрайна!

           


© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??