Feb 16, 2022, 3:01 PM

Мирише ми на рецидив 

  Poetry » Humour
484 3 7

Искаш ли да поиграем?

Чичо Доктор ще си ти.

Аз при теб ще дойда "болна" -

с нарисувани сълзи;

 

артистично ще покашлям,

дваж ще кихна, няма как!

Строго ти ще ме погледнеш,

секси метнал крак връз крак;

 

към кушетката ще кимнеш:

- Съблечи се и легни!

- Докторе, ма аз, такова,

само гърло ме боли!

 

И кокетно ще примигам,

кат' прищипана мома.

Само градус да не вдигна,

че шегата си ù шега,

 

но добрият доктор знае -

най-коварният "бацил",

с пандемична заболяемост,

е да пръсне сексапил.

 

Симптоматиката - страшна:

шум в ушите, жар в гръдта

в топла "пот" обливат гащите.

А ваксината - една!

 

Май идеята да поиграем

се оказа недобра!

С този басов глас омаен

ще ме вкараш във беля!

 

Ама щом сме я фанали,

да я свършваме докрай!

Пълен преглед, то се знае,

плюс лечение. Дерзай!

© Таня Донова All rights reserved.

Дъното до пода висна,
гащи само и пера,
а да знаеш как ми писна,
тази роля на сестра!
Ни престилка, ни касинка, ...
  315 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??