Mar 31, 2011, 8:59 PM

Миросвам си сянката 

  Poetry » Other
614 1 4

Хващам се за косите

и си измъквам сянката,

да не трепери

пред воя на кучета.

Храня ги с мръвки. От себе си.

И по нощите вия

от тях по-бясната.

Корава ми е още душата -

черна угар, злобно орана,

от кални пръсти

с омраза под ноктите.

Семената на обич

щом е събрала,

ще живее

още девет живота

след котките.

 

Хващам се за косите

и си измъквам сянката,

да я миросам в лъчите на слънцето.

Ще го живея тоя живот

с любов, бясната,

и не ми пука

ще имам ли билет

за отвъдното.

© Лъки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??