Mar 31, 2008, 8:44 PM

Мисли 

  Poetry » Phylosophy
621 0 1

 МИСЛИ

По пътищата тежки срещат ни годините,
разбили вечното на мигове
и кратки са минутите от щастие,
а дълъг е часът до тях.


По пътища трънливи препускаме,
с ръце към Бога ний молим
любов и истина.
Животът ни крещи
и трудна всяка е пътека,
когато няма мигове утеха
и залъкът горчи,
нима в страдание личи,
че щастието бяга.

© Елеонора Миладинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ...и кратки са минутите на щастие,
    а дълъг е часът до тях...
    колко хубаво казано и написано!!!
    много ми хареса! с обич, Елеонора.
Random works
: ??:??