Sep 13, 2011, 10:43 PM

Мисли... 

  Poetry » Phylosophy
689 0 15

Животът е възел.
Тъгата го затяга.
Смъртта го отвързва.

Съдбата е стомна.
Вечността я пълни.
Мигът отпива.

Вярата е дреха.
Страхът я съблича.
Мечтата я облича.

Вината е лък.
Съвестта е мишената.
Рискът стреля.

Любовта е ключ.
Ако не я изгубим -
отключваме безсмъртието.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??