Apr 18, 2014, 8:52 PM

Мисли 

  Poetry » Other
513 0 0

Стоя пред огнището,

споделям с огъня мислите,

които никой не трябва да знае,

горя ги и гледам

как стават на пепел сълзите ми,

те падат на нея,

тя се разтваря и става мастило.

Ех, да беше реалност,

а то е мастило - черно и жалко.

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??