Mar 17, 2010, 11:30 PM

Мисли 

  Poetry
602 0 13

                                   

 

Изтичат
мислите ти боси,
пътуват
по разсърдени морета,
на кораб
от илюзии износени,
поскърцващи
отляво,
до сърцето.
Прекъсна
полета на птица,
улучена
от думи-остриета,
угасна
пламъка в зениците
и погледа
на сините морета.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??