Jun 22, 2016, 9:01 PM

Мисли по пълнолуние 

  Poetry » Love
449 0 0

Мислиш ли за онзи миг, когато

всички карти някой ще  пренареди.

И онова, което сторил си на някой

като бумеранг при теб ще долети.

 

Ще ти върне някой нощите безсънни-

онези тежки  и дъждовни небеса.

Часовтете ще са от самотни по-самотни

и от най-отдалечената звезда.

 

Ще си платиш до край, което е изпито,

Кафето подсладено  ще горчи.

Кулите от пясък ще се сринат.

Ще останеш сам и много ще боли.

 

Всичко покрай теб ще губи смисъл.

Ще се превърне в страх  страстта.

Ще разбереш, че сам си се орисал

да си купуваш, но да нямаш Любовта.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??