Nov 19, 2017, 5:57 PM

Мисли в 5/16 

  Poetry
859 0 2

Черно-бяло гърне врящи чувства,

три щипки Хумор, лъжичка Тъга

плюс известно количество сладка Нега,

стрък Емоция прясна и Соло изкусно!

 

Любим изпълнител и тема любима!

Диригентът - в ливрея - приличащ на Граф!

Стара бутилка от прашния шкаф -

забравено от времената вино!

 

Два-три контрабаса, тромпети - на вкус,

изпълнители - в хор или не - ваша воля!

А пък стилове - колкото искате моля - 

Евъргрийни и Суингове, Госпъл и Блус...

 

Всичко туй, на което се радвате час подир час,

всичко туй, що ви носи безкрайно Вълнение,

всичко туй дето може да е Вдъхновение -

всичко туй, мили хора - наричаме Джаз!!!

© Момчил Манов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??