Dec 17, 2009, 11:57 PM

Млади учени 

  Poetry » Other
591 0 2

Върволица от души,

впрегнати в науката,

 няма кой да потуши

огъня на сполуката.

 Жадни за знания

 млади таланти 

имат призвания

и симпатизанти.

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??