Косата черна – посребряла,
кожата бяла – потъмняла.
Усмивката свежа – умряла,
ръката нежна – огрубяла.
Погледът горещ – изстинал.
Младият човек си е заминал...
Добре дошъл, зрял човеко,
времето не прощава, нито егн-то.
Какво ти взе, какво ти даде,
младостта си тръгна и нов човек създаде.
© Евита All rights reserved.