Като влюбена гълъбица,преследвана от ловен сокол...
Като побеляла зеница,която жадно сънува ехо от стон!
Любовта на живота ни отлита към залеза на вечерта.
И ние с теб,опазили в душите си изгревите на обичта:
ще последваме звездния букет на Млечния небосвод...
И всеки орбитален знак,ще ни търси в нашата любов!
© Стойчо Станев All rights reserved.