Mar 20, 2011, 5:52 PM

Много дълго 

  Poetry » Love
836 0 9



искам да те целуна

бавно

едва-едва

(защо пък не изпиващо)

но дълго

много дълго

докато без дъх остана

свят ми се завие

и ми причернее

 

не ме е страх от тъмното

защото знам

ще ме погалиш

до сърцето си ще ме притиснеш

с топлия си глас ще ме повикаш

и с целувката си ще ме задържиш

при себе си

  

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??