Jan 20, 2009, 5:29 PM

Много искам 

  Poetry » Love
682 0 4

Много искам да забравя,
да забрaвя всяка моя мечта
и пътя си до вкъщи с някой да извървя
и когато се събудя сутринта
в мрачния сив и студен ден,
да отворя очите си и ти да си до мен.

 

Много искам да забравя
какво означаваш ти за мен,
грешки правя, не съм съвършен,
но ти не казвай нищо, замълчи,
защото сърцето ми ще хвръкне,
знам, ще си отидеш, щом се мръкне.

 

Не ме изоставяй точно сега,
не искам да умирам тук,
погледни как навън се топи снега,
както се топят и чувствата ни, ти искаш друг.
Много искам да съм с теб,
но се уморих да те чакам,
 разбрах го, аз не те заслужавам
и любовта ти няма как да спечеля!

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??