Sep 14, 2010, 1:03 AM

Много по-различна 

  Poetry
1521 1 16

Аз съм твърде различна от тебе,

(може би това в мен те привлича)!

Когато смирено стоя си,

на теб на любов ти прилича!

Аз дори не съм като нея,

под дъжда обичам да плача!

Щом слънцето блесне - се смея,

щом нощта пак настъпи - се плаша!

На теб ти трябва по-различна,

с която ще си паснат имената ви!

А мен ме остави да съм самичка,

(все ще се справя някак си)!

Аз съм твърде лесна за чупене,

затова от хората зорко се пазя!

Сърцето ми от чувства лишено е,

не мога да обичам, не мога и да мразя!

Аз съм твърде различна и тръгвам,

щом усетя, че съм нежелана!

Но всеки път, когато отлитам,

в сърцето ми рана остава...

 

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??