May 15, 2015, 8:41 PM

Многозначност 

  Poetry » Other
379 0 3

навярно ще откажа

всички многоточия

от навика да предизвикват

многозначност

и може би

ще сложа върху паузата точка

щом лятото ме близне

(като вярно куче)

по изтръпналите длани

светът е млад

сред пролетната фаза

кокетно предизвиква

шарените дъждобрани

с които браня крепостта

“не мога”

докато с кръвта от придобитите си рани

сърце рисувам

нека с теб остане

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??