Feb 13, 2022, 12:09 PM

Мода е днес 

  Poetry » Humour
266 1 4

По булеварда безброй коли,

над тях Амурчо в небесата,

в колчана с много стрели,

търси марката и колата.

 

Изпълнява на мома поръчка

да намери за нея ерген,

макар с овяхнала пръчка,

но с петстаен апартамент.

 

В банка голяма сметка,

също на морето имот,

дете ще запазят в епруветка

без напън в родилното и пот.

 

Мода било днес,

за момата не е от година,

с много силикон за финес

и аху - иху-у в хепи чужбина!?

 

Честит Свети Валентин и Свети Трифон Зарезан

                Драги Откровенци!

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??