Nov 25, 2007, 6:51 PM

Мое небе 

  Poetry » Other
1024 0 3
 

Лицето ми забрави твоите контури,

но пулса трептенето - не.

Спомен в миналото си потулих

и сглобих си мое си небе.

 

На което звезди не изгряват,

и не залязват със слънцето те,

защото само мрака познавам

и светлина е нямало въобще.

© Ралица Желева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??