25.11.2007 г., 18:51 ч.

Мое небе 

  Поезия » Друга
1018 0 3
 

Лицето ми забрави твоите контури,

но пулса трептенето - не.

Спомен в миналото си потулих

и сглобих си мое си небе.

 

На което звезди не изгряват,

и не залязват със слънцето те,

защото само мрака познавам

и светлина е нямало въобще.

© Ралица Желева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??