Oct 8, 2014, 12:32 PM

Моето име 

  Poetry » Love
363 0 1

Влязъл си под мойта кожа

и ме месиш като глина.

Не, в калъп не ще ме сложиш –

волна и неповторима.

 

Прекрояваш ме, умуваш,

как по мярка да ти пасна.

Невъзможно ми се струва –

аз така съм си прекрасна.

 

Разчертаваш ми мечтите.

Хоризонта ми ограждаш.

Проектираш ми очите.

Направляваш мойта жажда.

 

Може... но в съня ти, скъпи.

Не забравяй мойто име.

Никому не го отстъпвам:

„Волна и неповторима!”

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Колко волни и неповторими има,
    но някои ги откриват чаак след дълга зима...
    Други пък калъпи чупят,
    но мечта не може да се купи...
Random works
: ??:??