Aug 12, 2009, 10:48 PM

Моето лято 

  Poetry » Other
520 0 1

Няма нещо по-красиво,

вярвай ми ти,

от това да виждам радост

в твоите очи.

 

Хей, момиче синеоко,

ти си моята Захира

и сърцето в мен дълбоко

в любов по теб замира.

 

Слънцето целува мойто тяло,

океанът милва ме в нощта,

августовската луна изгряла

шепне ни за сенки и неща.

 

И без свян на този остров

младостта си ще отдам,

отразени ò небето бистро,

с теб обичахме Адам.

© Златко Тошков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нека да е лято!Радвай се на безоблачното небе и слънчевите лъчи.
    Поздравление, Златко!
Random works
: ??:??