Apr 8, 2009, 8:31 PM

Моето прошепнато 

  Poetry » Love
642 0 14



замълчи
нищичко не казвай
не ме гали
дори не светвай
ако можеш
изгаси за миг
палавите пламъчета
във очите си
защото
в тъмното е тихо
и ще чуеш само
моето прошепнато
обичам те

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??