May 6, 2010, 11:33 PM

Моето слънце 

  Poetry » Love
592 0 0

След залеза ми уморен

отново слънце пари,

отново с грейнали очи

света погледнах ярък.

 

Любимо слънце ме спаси,

изгарящо сърцето ми изстрадало.

Замръзнали ръцете ми от лутане

и подлостта на тъмните души

отново бяха нежни и готови за отплата.

 

Сърцето ми от ледени кристали прободено,

възкръсна и затопли тялото ми досега отчаяно.

 

Ти, слънчице, си моето спасение и топлият ми ден,

усмивката

и галещите думи!

 

Ти, ангелче неземно, палещо!

Благодаря ти, че за мен на този свят те има,

с тебе вече ще съм неделима!

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??