Jun 10, 2006, 7:28 AM

МОГА 

  Poetry
853 0 15
И,ако аз за миг забравя,
че бяхме и,че беше ти,
тогава спомен ще направя,
в душата,който да се заклейми.

Ако ръка от мен отдръпнеш,
ако пребъдеш като спомен,
при допира ти пак ще тръпна,
погали ли ме лист отронен.

И щом в сърцето е студено,
аз мога топлината му да върна,
самотен слънчев лъч  ще взема
и във прегръдка ще превърна.

И,ако теб престане да те има,
аз мога пак да те създам
от чистотата на отминалата зима,
от кал,сълзи и малко блян.


Посвещавам го на ТЕБ

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??