Apr 14, 2019, 6:19 PM

Мога и без теб 

  Poetry » Love
407 0 2

          Мога и без теб

 

Мога и без теб, преди бях сам,

прощавах и с това бях голям.

Прощавам и на теб, остани си там,

всичко се връща, продължавам натам!

 

Мога и без теб, слънцето отново ще изгрее,

и без теб ще дойде отново деня след ноща.

Няма го вече твоето лице да се смее,

в душата ми се настани голямата Тъга!

 

Мога и без теб живота си да продължа,

вярно трудно ще е, не успях да те задържа.

Животът продължава, истината е това,

раздяла на кръстопътя, ти друг път избра.

 

Мога и без теб, ама теб само искам,

устните и ръцете си до болка стискам!

Сърцето бие така сякаш те позна,

във всяка минала покрай мен жена!

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??