Oct 30, 2008, 9:30 AM

Моите мечти са луди... 

  Poetry » Other
730 0 4
Моите мечти рисуват,
те рисуват с лятото твоето лице.
Моите мечти са диви, диви
като буреносното небе.
Те палят бушуващото море.
Моите мечти рисуват,
те рисуват като оркестър твоите очи.
Моите мечти се извисяват,
те извисяват нашите дни.
Моите бои са луди, луди
като моите мечти.
Те рисуват усмивката ти със сълзи,
за да я целуна,
да я целуна така, че слънцето да се взриви.
Моите мечти те рисуват,
рисуват те със страстта
и препускат из вечността.
Моите мечти танцуват,
танцуват със вино и цветя...

© Давид All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??