Dec 2, 2006, 12:12 AM

Моите очи не плачат... 

  Poetry
638 0 2

Моите очи не плачат!
Не, не плачат дори за теб.
Моите очи не плачат!
Аз сълзите си превръщам в лед.

Моята душа не страда!
И в мъката щастие намирам.
Моята душа не страда!
И да се усмихвам никога не спирам!

С щастието аз живея,
радвам се дори на малките неща.
С неприятелите си се смея
и обичам всичко на света!

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??