Apr 4, 2012, 11:35 AM

Моите песни 

  Poetry » Other
755 0 0

Моите песни

 

Моите песни, зная, ще се пеят,

дори когато си отида от този земя.

Защото са искренни и лесни,

както е чиста моята душа.

 

Забравена, зная, няма да бъда.

Все някой ще си спомня за мен.

Дори и за истини да ме намрази,

зная, че след време пак ще ми прости.

 

Лета и години ще минат.

Всичко ще се превърна на прах.

Но истинското трябва да живее,

докато сме гости на този свят.

 

А когато си отида

и на дълъг път се понеса,

нека в словото ми да открият

моята светла душа!

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??