Jun 4, 2011, 9:16 PM

Моите Стихове 

  Poetry » Love
694 0 2

Толкова стихове написах за теб.

Дали някога ще те намерят?!

Ще те докоснат ли? И дали ще разбереш

това, което да кажа не смея?!

 

Разголих душата си върху листа.

Оголих се цялата без свян и тревога.

Свалих бариерите на гордостта.

Признах всичко, което пред тебе не мога.

 

И може би някога, ако прочетеш

моите стихове, ще се откриеш

във всяка дума и всеки ред.

Премълчаното от мен ще разкриеш.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красиво и много истинско
  • Не бих го написала по-добре от теб.Поздравявам те!Чувствата, които изпитваме ни карат да излеем душата си върху хартия и се раждат тези прекрасни стихове.Пожелавам,да докоснат сърцето на този, който те вдъхновява.
Random works
: ??:??