Oct 9, 2009, 12:22 PM

Мой 

  Poetry » Love
1136 0 1

 

Затвори очи и ме прегръщай нежно до съмване,

не помисляй за друга, а само за мен.

Нека твойте ръце само моята плът да докосват,

нека твоите ласки мои да бъдат, дори само за ден!

 

 

Не помисляй за нищо, просто нежно целувай,

знаеш, че мойто сърце е в твой вечен плен,

после, бавно заспивайки, пак мене сънувай -

нека мисля, че мой си дори само за ден.

 

Аз ще притворя очи и  тихо в теб ще се сгуша,

че какво от това, че и с друга си бил,

ще си мисля, че никоя друга сега не сънуваш,

ще си мисля, че с никоя друга не би ме сменил.

 

 

... и спокойно ще спя в мойта тиха заблуда,

не поглеждайки твоя образ смутен.

Не, не искам да помня, че бил си със друга.

Нека си мисля, че мой си дори само за ден.

 

Днес не искам да знам, че и утре ще дойде

и не искам да ме е страх, че ще бъдеш студен.

Ако твоите горещи ръце ме докосват,

нека си мисля, че мой си дори само за ден.

© Катя Ангелинина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??