Jun 16, 2009, 10:46 AM

Мой ли си? 

  Poetry » Love
900 2 1

Мой ли си?

Така  близо си, а си тъй далечен!
Така  нежен си, а всъщност груб!
Така  мой си, а на друга си обречен!
Така  топло е, а мен скова ме студ!

Така  хубави са твоите очи,
но друга за да гледат те,
така ласкави са твоите ръце,
но друга за да галят те!

Така  хубава е твоята усмивка,
но друга за да топли тя,
тъй мил и нежен си -
сякаш оживяла мечта!

Така  незнаен си, а за мен си разгадан!
Така  искрен си, а всъщност неразбран!
Така далече си, а си ми толкоз близък!
Мой ли си?!

© Христина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??