Apr 21, 2023, 8:57 PM

Може би 

  Poetry
527 1 2

 

Може би, съм жестока

Може би съм студена

Може би...

не умея, дори да обичам,

а с любов съм дарена

Може би...

Любовта, ми е рана

Може би, се страхувам

Може би съм ранена

и завинаги осакатена

Може би...нямам вяра

във човеците

и

във душите им

Може би...

вече не зная,

как се обича

и какво любовта е

Как се помни,

знойното лято,

когато, цял живот

си живял

във смразяваща зима?

Може би...

Някъде има,

любов ...

дори за полярните мечки...

Valentina Mitova

14/04/2023

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??