Nov 25, 2007, 10:10 AM

Може би 

  Poetry » Love
1075 0 17

Погледни към небето -

може би съм звезда
или птица от ятото,
което приветства утринта,
а може да съм цвете,
натежало от роса
или самотно щурче,
което тихо свири в нощта.

А може би съм
твоята несбъдната
мечта...

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??