Dec 27, 2006, 1:16 AM

Може би 

  Poetry
649 0 13

 

Може би, ще бъда аз добра,

в утрото ще се събудя бяла,

ще следвам нея - моята съдба

и ще бъда пак, отново цяла!

Може би, аз ще съм онази -

желаната, единствена жена

и някой, нека да ме пази,

да дочака с мене пролетта!

Може би, ръцете ми ще галят,

както никога, преди не са

и всичко твое, те ще го запазят,

оставяйки след себе си следа!

Може би, пътека ще открия

и ще минава близо покрай теб,

ти чакай - няма да се скрия,

че дълго търсих те навред!

Може би, ще е болка любовта,

но нека мен отново ме боли!

Знам, след лято идва есента

и нека бъдем в нея... аз и ти!

 

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??