Mar 29, 2008, 1:43 PM

Може би 

  Poetry » Other
927 0 3
Вървя напред разсеян, весел,
но може би и влюбен,
а хората минават покрай мен
и всеки има своите неволи,
с които се тревожи всеки ден.

Вървя напред разсеян, весел,
но може би и влюбен.
Край мен минават различни същества.
Някои са хора и ме поздравяват,
а другите заобикалям отдалеч.

Вървя напред аз по житейската пътека,
утъпкана от много преди мен
и чудя се... Ще намеря ли човека
сред създанията, вървящи покрай мен?

© Иван Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??