Ако срещна...Човек.
Ако направиме... лято!
Ако заедно(!) стопляме... зимата!
Тогава...
Можеш ли да помолиш славея да замълчи
толкова дълго....
докато в живота ми дойдеш
и откраднеш дъха
от заскрежените ми устни.
Можеш ли да
нарисуваш сърцето ми?
То... ще ти благодари!
Облечено е само... с думи,
но мълчи -
думите на всеки негов посетител.
И душата ми някъде там
като... точица малка сложи.
Не, не питай защо?
Просто остани до мен!!!
© Руми Пенчева All rights reserved.
Всеки има нужда от човек до себе си, някой, който да ни разбира и да споделя дори и мълчанието ни! Поздрав, Руми!