Jul 4, 2017, 9:11 AM

Мокри улици 

  Poetry » Civilian
224 0 0

По улиците в моя град
отвсякъде тече вода.
Така е и във всяка душа,
в която се намира любовта.

Всичко в теб иска да прелее
и с хората да го споделиш.
С обич човек истински живее
и ти дава сили да полетиш.

 

Нищо и никаква локва, нали,
а в нея се отразява цялото небе.
През деня облакът, вечер звезди,
радвам се сега, защото ще спре.

 

А свърши ли дъждът, ще има дъга
и Слънцето водата ще прегърне.
Гледай ги, ето това е любовта,
която локвата в цвят ще превърне.

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??