Feb 23, 2018, 10:22 AM

Молба 

  Poetry
521 0 3

 

 

                                           на Георги

 

Хей съдба, вземи си къс от мене,

не от непослушното дете,

данъка за мъдрост ще поема

не дамгосвай малките ръце.

 

Оставѝ по пръстите недоиграли

дългата си палава игра,

не следа от сблъсъка фатален

на пресечено нещастие дъха.

 

На, вземи от тез ръце самотници,

дето са ми нужни все насън,

жаждата за първото докосване

и забий прокълнатия трън.

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??