Feb 26, 2007, 11:06 AM

МОЛБАТА 

  Poetry
557 0 11
 На... 

Бяхме двамата с теб...
сами в този миг на света...
Сърцето ми с трепет
осмели се да отправи молба.
Видях - смутено усмихна се...
и леко загадъчно.
После... трепетно затаих дъх,
а ти с ръце повдигна свойте коси.
Показа се шията...
кожата зад ухото...
На него - нежната мида...
Не вярвах аз на очите си,
защото в този миг
за мен бе толкова
истинска Ти!

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??