May 26, 2006, 3:25 PM

Молех те, да ме намериш 

  Poetry
665 0 3
Молех те, да ме намериш
в тънката трева на двора,
ниско да се приведеш
да забравиш болка и тревога.
Там на бялата чешма,
сълзите да си отмиеш.
Пречистената ти душа
с моята в едно да слееш!
Исках двама да посрещнем
моето очаквано и късно лято,
любовта си да раздадем
на птици полетели в ято.
Пак те моля и зова!
Слънчице във дните засияло,
обич в шепите преляла,
чувство нежно е пропяло
тази музика, която
носи моето късно лято!
После нека дойде зима!
Болката не ще я има...
В себе си докрай ще носим
радостта, че нас ни има!

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??